THE 2-MINUTE RULE FOR קידום אתרים בגוגל

The 2-Minute Rule for קידום אתרים בגוגל

The 2-Minute Rule for קידום אתרים בגוגל

Blog Article



קישורי אתר מוצגים בדרך כלל בדף תוצאות החיפוש, מתחת לתוצאת החיפוש הראשית של האתר. בצורה כזאת, למעשה, מאפשר מנוע החיפוש לגולשים לגשת ישירות אל עמודים פנימיים רלוונטיים באתר באמצעות לחיצה על הקישור המתאים.

הרעיון הוא בעצם לאתר כמה שיותר מילות מפתח שרלוונטיות לאתר אותו אנו מקדמים.

זאת משום שחידוש תוקף הדומיין לזמן ארוך עשוי להעיד על עסק רציני, שעתידו מובטח, הוא יציב ובונה תוכניות עבודה רב שנתיות לשמירה והעלאה של ערך הנכס הדיגיטלי.

לפני שאנו ניגשים למלאכת הקידום של האתר, חשוב יהיה להבין מהו בעצם קידום של אתר.

האצת האתר היא כחלק מ"חווית המשתמש" האיכותית שאנו רוצים לתת לגולשים בעת גלישתם באתר ויש לה קשר גם למיקום האתר בגוגל וגם לרכישות הגולשים באתר בפועל, שהרי אף אחד לא יקנה / יגלוש זמן רב מידיי באתר שנטען לאט, לעומת זאת, אתרים שנטענים מהר (ובמיוחד אלו שנטענים ממש ממש מהר) הופכים לחוויה חיובית בעבור הגולשים, חוויה שכנראה בזכותה הם גם ישהו יותר זמן באתר וגם יחזרו לבקר בו פעמים נוספות.

הנחיות לגבי אופן כתיבת תג התיאור, האורך המומלץ שלו ודגשים נוספים תוכלו למצוא במאמר הבא.

בכל אופן, החלטתי לכתוב מדריך קידום אתרים למתחילים ולרכז כמה טיפים עבור כל אותם בעלי עסקים או סתם חבר'ה שבא להם לקדם את האתר שלהם עצמם בגוגל בתוצאות האורגניות.

ככה הערך שאתם מביאים ללקוח יוצג לו בצורה מלאה, מה שיגרום לו להעריך את העבודה שלכם בצורה של תשלומים שלא יפסקו מאחר והלקוח מרוצה וכשלקוחות מרוצים – הדרך להצלחה שמתבטאת גם בכסף, קצרה מתמיד.

עבודת קישורים נכונה מתבססת על היכרות מעמיקה שלכם עם האתר שאתם מקדמים, לא סתם שלב ההיכרות הגיע בשלב כל כך מוקדם במדריך ובסדר הפעולות read more הרצוי.

רכשתי לינקים מעשהאל דרך המערכת שלו, הכל היה ברור, מהיר ונגיש ברמה הכי מקצועית שיש!

קיימים כלים שונים בשוק שיאפשרו לכם להבין היכן בתוצאות החיפוש מדורג האתר שאתם מקדמים, עבור ביטויי מפתח שבחרתם מראש.

הנה דוגמא לפרופיל אנקורים מושלם לחצי שנה ראשונה של אתר:

אחת מן המשימות אליהן צריך לגשת מקדם אתרים בבואו לבצע אופטימיזציה לאתר היא לזהות את הקישורים השבורים באתר, כלומר, הקישורים שיוצאים מדפי האתר אך מובילים לכתובת שאינה רלוונטית עוד, ולטפל בהם. על מנת לטפל בקישורים שבורים יש צורך במיפוי התוכן אליו מתייחס הקישור, במציאת תוכן אלטרנטיבי שיכול לספק מענה לחווית הגלישה של המשתמש אשר עושה שימוש בקישור, ובביצוע הפניות קבועות או זמניות לעמוד החדש.

תוכן משוכפל הינו תוכן שמופיע בווריאציות כאלו ואחרות באתר עצמו או באתרים אחרים. חשוב להבין: לא תמיד תוכן משוכפל מקורו בהעתקת מידע באופן אסור שמפר זכויות יוצרים.

Report this page